Header

Nieuwsbrief mei 2021

Dag [subscriber:firstname | default:abonnee],

De LOK wil hieronder je aandacht vragen voor een aantal zaken. Als je zelf iets wilt doorgeven, mail ons dan. Je help er anderen mee. Alvast bedankt.

Groeten, medewerkersteam De LOK.
Schermafbeelding 2021-05-20 om 14.29.43

Digitale etalage

Wilt u ook graag een pagina op de website van De LOK?
Er wordt steeds meer gebruik van gemaakt. Leveranciers an audio- en videotechniek in kerkgebouwen mogen zich presenteren maar ook leveranciers van andere (technische) bedrijven die zich richten op onze doelgroep zijn welkom!
U krijgt ruimte voor maximaal 400 woorden en een foto/logo en onderaan uw tekst een doorlink mogelijkheid naar uw eigen website. Meer informatie
Wilt u ook gebruik maken van deze digitale ‘etalage’? Neem dan contact op.

Schermafbeelding 2021-05-20 om 14.39.26

De gloednieuwe PTC-280

Datavideo lanceert hun nieuwste telg in het uitgebreide programma PTZ camera's.
De PTZ-280 is een UltraHD PTZ camera welke met een resolutie van 3840x2160 pixels en maximaal 50/60 beelden per seconde.
Datavideo camera's zijn compatible met verschillende controllers, waaronder de RMC-300A IP controller, maar ook hun gratis Android en iOS app. Een streaming uitgang is beschikbaar en compatible met dvCloud en andere streamingdiensten.
Meer informatie
Schermafbeelding 2021-05-20 om 14.33.56

Akoestiek in 100 kerken

Eind 2018 heeft Stichting Klinkend Erfgoed Nederland (SKEN) opdracht gegeven tot de uitvoering van het project `Akoestiek.’ Dit bestond uit metingen in 100 aan ‘Klinkend Erfgoed’ gerelateerde gebouwen, geografisch verspreid over Nederland en in een mix van bouwjaren, bouwstijlen, grootte en functie. Jan Bril heeft in samenwerking met eigenaren van de gebouwen en vele vrijwilligers een interessante inventarisatie gemaakt van de akoestiek in Nederlands religieus erfgoed en dit vastgelegd in het boek 'Akoestiek in 100 monumentale kerken' (2021).

Meer informatie
Schermafbeelding 2021-05-20 om 15.05.59

Draadloze videomicrofoon

Er is op het gebied van videomicrofoons een nieuw digitaal systeem: de RØDE Wireless Go II. Dit supercompacte systeem bestaat uit twee zenders met ingebouwde microfoons en één ontvanger. Elk component weegt slechts 32 gram en meet 44x45x18 mm; gemakkelijk weg te werken dus. De zenders hebben elk een eigen ingebouwde recorder (handig als backup) en de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten. De ontvanger kan beide zenders gecombineerd (mono) uitsturen, maar er kan ook gekozen worden om elke zender op een apart kanaal weer te geven.
Meer informatie
7

Jaarlijkse ledenvergadering

Dit jaar organiseren wij voor het eerst een volledige digitale ledenvergadering. U hoeft dan niet meer op een dag ergens naar toe maar u kunt vanuit huis meedenken en -stemmen over het beleid van de vereniging. Onze leden hebben voor deelname een wachtwoord ontvangen. Zo niet, neem gerust contact op.
Doe hier mee !!
Footer_NEW
MailPoet