Nieuwsbrief Mei 2018

---

Snel advies

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een beamer? En geluidsapparatuur in een keer vervangen, is voor bijna iedereen te kostbaar... maar waar begin je dan? Vervangt u slechts één onderdeel of koop je een compleet nieuwe set? Kortom, genoeg vragen waarop u een antwoord moet vinden om een weloverwogen keuze te maken. 

Hebt u een aantal offertes voor een nieuw systeem, nieuwe beamer of nieuwe geluidsapparatuur? De vrijwilligers van de LOK denken graag met u mee om samen met u de beste keuze te maken op basis van offertes die door u zijn aangevraagd. Dit kan tijdens een vergadering van bijvoorbeeld een commissie techniek maar ook apart met de koster. 

Neem contact op voor meer informatie en kosten. 
---

Twee dagen het vak vieren

Bent u op zoek naar inspiratie voor andere apparatuur in uw kerkgebouw? Of wilt u graag vakgenoten ontmoeten? En dat alles in festivalsfeer? Kom dan naar het AV Festival 2018 op 7 en 8 juni in de Kromhouthal in Amsterdam! Beleef nieuwe visuele en audio ervaringen en informeer naar de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van filmmakers en specialisten. Volg masterclasses door ’s werelds beste professionals. En kom twee dagen het vak vieren!  

Kijk op de website AVFestival.nl voor meer informatie.
---

Pro Capture Quad SDI

De Magewell Pro Capture Familie is toepasbaar voor vele doeleinden en te gebruiken in combinatie met veel specifieke applicaties. Van video streaming tot beeldbewerking. 

De rijke functionaliteit is via bijgeleverde software volledig zelf te tunen. En één video bron kan in meerdere streams als output naar verschillende software gestuurd worden: u kunt bijvoorbeeld een event live streamen, opnemen en als preview bekijken, allemaal gelijktijdig terwijl u daarvoor FMLE, Capture Express en Windows Media Encoder gebruikt. De kaarten beschikken over uitgebreide video verwerkingsfuncties. Deze wordt gedaan door de hardware zodat de CPU absoluut niet belast wordt! 

Meer informatie.

---

Quiz

Leuk om te doen. Kunt u de kabels en connectoren herkennen en identificeren? Test uw kennis! 

Doe deze quiz en ontdek hoe goed uw kennis op dit gebied is.

---

Ledennieuws

Tijdens de algemene ledenvergadering (11-04-18) van de LOK is decharge verleent aan het bestuur voor het gevoerde beleid. De penningmeester gaf aan dat er sprake is van terugloop van het aantal leden onder meer en vooral door fusies van kerken. Wil de LOK kwalitatieve hoge dienstverlening blijven bieden in de AV wereld die ook nog snel verandert, dan is een verhoging van contributie nodig. Hiertoe heeft de algemene vergadering dan ook besloten met ingang van 2019.

De vergadering stelde vast dat het advieswerk van de LOK merkbaar toeneemt en sprak ook voor het werk van de vrijwilligers zijn waardering uit!  

Meer informatie? Neem contact op met: de LOK. 

---