Nieuwsbrief Sept. 2018

---

De LOK is er voor u!

‘Is de geluids- of video-installatie aan vervanging toe?’, ‘Waar moet een ringleiding aan voldoen?’ en ‘Is training van vrijwilligers mogelijk?’ zijn vragen die ons regelmatig gesteld worden. Daarbij gaat het uiteindelijk om de vraag: ‘Wat kan de LOK voor ons betekenen?!’. En terecht, want we zijn er voor u!

De LOK is een vereniging die deskundig en onafhankelijk adviseert, keuringen verricht en kennis overdraagt, en de belangen van haar leden behartigt waar het betreft kerk-technische zaken. Denk hierbij specifiek aan beeld, geluid en ringleidingen.

De LOK heeft een breed scala aan producten in huis, voor ieder gelijk maar voor leden zijn de kosten bij een aantal producten / diensten lager.

Lees meer en maak kennis met het bestuur

---

IBC conferentie én beurs

Van 14 tot en met 18 september vindt ‘s werelds grootste media, entertainment en technologie show plaats in RAI Amsterdam: de International Broadcasting Convention (IBC 2018). Door het grootse aanbod van meer dan 400 internationale sprekers en 1.700 exposanten is de IBC de grootste show op het gebied van TV en ook online video. Elk jaar komen hier meer dan 57.000 bezoekers uit meer dan 170 landen op af. Meer informatie
Contact IBC: + 44 (0) 20 7832 4100, e-mail: exhibition@ibc.orgwww.show.ibc.org

---

De kleinste NDI-ENCODER van de wereld

BirdDog Mini is de kleinste NDI-encoder ter wereld met volledige bit-rate NDI-codering zonder compromissen. Met ondersteuning voor alle resoluties van SD tot 1080p en beeldsnelheden tot 60p, is Mini ontworpen voor maximale flexibiliteit. Mini maakt Tally gemakkelijk: Nulconfiguratie, ingebouwde Tally-weergave, selecteerbare Tally-randen bij uitloop en een externe Tally-uitgang. PoE wordt geaccepteerd, dus de Mini kan worden gevoed via een netwerkverbinding; geen voeding nodig, hoewel er wel een beschikbaar is. Bekijk het BirdDog-filmpje.
Voor meer informatie: BirdDog, Streaming Valley

---

'Kerken moeten minder naïef zijn over hun beveiliging'

Een deel van de Nederlandse kerken schroeft de beveiliging op. Niet alleen uit angst voor terreur maar ook om verstoringen van diensten door dronken of verwarde personen tegen te gaan. 'Het is evident, geweld groeit, ook tegen de geestelijke wereld,' zegt beveiligingsdeskundige Mark de West. Zijn bedrijf kreeg in de afgelopen 18 maanden 138 meldingen van incidenten in of rondom kerkgebouwen…

Lees het artikel verder en bekijk de aflevering van NPO Radio 1 over dit onderwerp!

 

---

Ledennieuws

De LOK probeert iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. De website van de LOK wordt daarom steeds belangrijker als informatiebron. Maar… wat mist er nog? Waar wilt u graag meer informatie over? 

Hebt u ideeën of tips dan horen wij dat graag! Wij hopen op uw reacties. Dank u wel!

Neem contact op met: De LOK. 

---