Nieuwsbrief februari 2020

---

Alles op !!

Zodra de Lukas ontvanger niet meer nodig is, belandt deze helaas vaak in de opslag of wordt weggegooid omdat men niet precies weet wat er mee te doen. Dit is jammer, want andere kerken kunnen juist veel baat hebben bij het gebruik van een (tweedehands) ‘Lukas luisterkastje’. Er is dan ook veel vraag naar deze apparaten en De LOK wordt regelmatig gebeld of deze nog geleverd kunnen worden … maar alles is op bij De LOK! 

Daarom willen we u (nogmaals) vragen de niet meer gebruikte ontvangers – om niet – naar ons op te sturen. Dat kan naar:  De LOK, Dokter Spanjaardweg 4, 8025 BT Zwolle. U helpt daarmee andere kerken voort.

LOK pagina voor vraag en aanbod Lukas ontvangers

---

Kerk-tv tour

Kerk-tv: veel kerken hebben het al en bijna iedereen heeft er wel eens naar gekeken. Andere kerken overwegen de aanschaf nog. Het is natuurlijk best een investering. Vaker nog blijkt de bediening een hogere drempel om tot aanschaf over te gaan. Daarom biedt AV-specialist Schaapsound demonstratieavonden i.s.m. Kerkdienstgemist:
“Wij laten u zien tijdens de kerk-tv tour 2020 dat kerk-tv betaalbaar en eenvoudig door iedereen te bedienen is. Onze unieke ESD software maakt kerk-tv echt eenvoudig, zonder in te leveren op flexibele gebruiksmogelijkheden. Deze oplossing bestaat nu ongeveer een jaar en wordt al in ongeveer 75 kerken gebruikt.” 
Ook KerkBeamer is er bij met een nieuw online Nederlandstalig beamerpakket. Een hele interessante combinatie voor veel kerken!   
Meer informatie over de demonstratieavonden van kerk-tv tour 2020. 

---

Passieve full-range luidspreker (Z320)

Wie investeert in goede geluidsapparatuur wil natuurlijk de best mogelijke geluidskwaliteit bereiken. Want je kunt nog zo’n kwalitatief hoogwaardig bronbestand hebben maar dit zal nergens naar zal klinken op een waardeloos speakertje…
De passieve 12" topkast voor mobiel gebruik of vaste installatie Mag Audio Z320 levert een nominaal vermogen van 350 Watt bij een frequentiebereik van 50 tot 20.000 Hz. Met een maximum SPL van 130 dB weet deze luidspreker echt wel wat geluidsdruk is.
 Het resultaat is dan ook een superieure geluidskwaliteit voor een vriendelijke prijs.
Meer informatie  en/of  bestellen

---

Een goede kerkwebsite

Welke items moet een kerkwebsite minimaal bevatten? En kun je ook teveel informatie op je website hebben staan? Vragen die misschien niet direct interessant zijn voor techneuten maar wellicht indirect en biedt deze mooie blog antwoorden voor anderen binnen de gemeente die met de website van de kerk bezig zijn. Lees deze blog op kerkzijnonline.nl met tips voor een goede menustructuur!

---

Ledennieuws

Kerktechniek is heel breed. Doordat we een groot netwerk hebben kunnen we ook breed adviseren of mensen met elkaar in contact brengen. Dus schroom niet ons te bellen om advies! Foute vragen zijn er niet en samen zoeken we naar een goede richting om verder te komen.

Wilt u informatie, hebt u vragen, opmerkingen of tips? Dan vernemen we dat graag! 

Neem contact op met: De LOK.