Maart 2015 – Deze Maven is speciaal ontwikkeld voor KerkTV. Live uitzendingen in Full HD (1080p) kunnen worden gestart met 1 druk op de knop. Ook bij een bescheiden bandbreedte maakt de Maven van het HDMI of SDI signaal een stream in een hoge beeld- en geluidskwaliteit. De videostream kan voorzien worden van een overlay tekst en logo of andere afbeelding. Naast de videostream is er de mogelijkheid voor een extra audio-only stream, voor bijvoorbeeld luisteraars met een Lukas kastje. Beide streams kunnen direct opgenomen worden op een USB stick of harde schijf.

Uniek is de ingebouwde streaming server. Als u een glasvezel- of kabelverbinding heeft, dan kunt u zelf met de Maven de live uitzending streamen naar kijkers en luisteraars over de hele wereld, zonder een abonnement bij een streaming provider. Hiermee maakt u optimaal gebruik van uw glasvezel- of kabelverbinding en heeft u alles zelf in de hand.

De geschiktheid voor kerken blijkt verder uit: – eenvoudige bediening, instellingen zijn gescheiden van dagelijks gebruik, enkele preset-instellingen voor leveranciers van KerkTV, – kan zonder problemen met netspanning mee aan- en uitgeschakeld worden, – mogelijkheid voor integratie met knoppenpaneel (AMX)

Lees meer